Köszöntöm a 25 éves SZABO Formatervező Manufaktúra weboldalán

Szabó Péter  cégvezető

Formatervezéssel, jármű-kiegészítők fejlesztésével, ősminta, gyártószerszám és prototípus készítésével, valamint kisszériás sorozatgyártással foglalkozunk.

Üzleti filozófiánk, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, kellemes munkakörülmények között, precíz és dokumentált munkával olyan tárgyakat adjunk vevőinknek, amelyet örömmel használhatnak. Mi nem a tömegtermelésből és a javításból kívánunk megélni.

Stílus amely jellemzi termékeinket, a használható harmonikus és hivalkodásmentes célszerű forma. Használható, mert elsődlegesen ezek használati tárgyak. Harmonikusan illeszkedik az autók stílusához, azok formai összképét kiegészítik befejezik, de nem változtatják meg.

Én még a régi iskolában tanultam az Ügyfél tiszteletét, az anyag és a szerszám megbecsülését. Ehhez teszem hozzá a természetemből adódó új iránti érdeklődésem, amely a technológiák és az anyagok megismerését elemzését és a kiválóak bevezetését eredményezi.

Szívesen veszem észrevételét kritikáját, mert úgy gondolom hogy ez Nekem és termékeinknek, ezáltal Önnek is hasznos lehet. A dicséret pedig jól esik.

Ha Ön az elképzelését szeretné három dimenzióban látni és megfogni, fejlesztene, vagy forgalmazná, esetleg gyártaná valamelyik termékünket, várom jelentkezését.

Szívélyes Üdvözlettel,

Szabó Péter
 

© 1990-2018 SZABO ForMa