Jogi nyilatkozat

Ön ezt az oldalt kizárólag saját felelőségére használhatja. A SZABO ForMa Kft. nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. A SZABO ForMa Kft. nem szavatolja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. Ezen okokból eredő károkért  felelőséget nem vállal.

A weboldallal kapcsolatos és azon látható szellemi tulajdonhoz fűződő jogok teljes körű és kizárólagos tulajdonosa a SZABO ForMa Kft.
Ön az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának nyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, csak személyes használatra,
a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül, az oldalról semmilyen információ, fotó nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.

Termékeinket védjegy, ipari minta, és nemzetközi találmányi oltalom védi. Termékeink formáját, műszaki tartalmát másolni, módosítani, gyártani, értékesíteni, vagy más termék előállításához felhasználni, kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélyével lehet.

© 1990-2018 SZABO ForMa